netsz@r.comGY.I.K  MÉDIAAJÁNLAT   FÓRUM  

Netszar: Ami egyszer bemegy, az ki is jön…

GYÍK vagy FAKJÚ ahogy tetszik…

  • Ne, ne kérdezz semmit, nem mi vagyunk a különleges tudakozó, nem is az illetékes elvtárs, de még csak a máltai szeretetszolgálat se.
  • Ha problémád van az oldallal, ülj le egy sarokba és várd meg, amíg elmúlik. Hidd el, sokan vannak ezzel így és még többen lesznek.
  • Mit tehetek, ha kikerültem az oldalra és szeretnék onnan lekerülni? Semmit. Tudod itt kint az USA-ban szólásszabadság van, meg minden. Ha egyszer hülyét csináltál magadból, vállald a következményeket.
  • Mit tehetek, ha ki akarok cseszni egy hülye haverommal? Csak óvatosan, mert ha kikerül az oldalra a haverod, hamarosan híresebb lesz, mint te! De ha vállalod ezt a kockázatot, küld csak el a netszar@netszar.com címre és ha mi is úgy gondoljuk, celebet faragunk belőle. Ne küldj iwiw meg más jelszóval védett oldalhoz linket, csakis képet meg szöveget. Ha videót szeretnél küldeni, azt előbb tedd fel valamelyik videómegosztóra és a linkjét küldd csak el nekünk. Minél undorítóbb minél borzalmasabb amit küldesz, annál valószínűbb, hogy felkerül az oldalra.


Küldetéstudat vagy mi a célja ennek az oldalnak

Bizonyára mindenki szembesült már azzal, hogy 5-10 évvel fiatalabb korosztályt megnézve megdöbbent, mennyire gáz a helyzet. És ez évről évre így megy. Mostanára a lányok átlag 14 évesen elvesztik a szüzességüket és a 12-13 évesek is rendszeresen fogyasztanak alkoholt és más tudatmódosító szereket. Miért? Mert a szomszéd a haver a padtárs is ezt csinálja és ez a trendi, így lehet beilleszkedni a brancsba. Divat lett mutogatni mennyi pénzem van, divat lett hajléktalanokkal fotózkodni, divat az 5 kilós arany nyaklánc, divat az idétlen hajviselet. A fiataloknak mindegy, csak valamivel kitűnjenek a többiek közül és olyanok legyenek mint az áhított banda.

És mindez nem törvénytelen, az állam, a rendőrség nem tehet semmit. Aki tehetne, az a szülő ám Ő legfeljebb a havi zsebpénz mértékéig neveli a gyerekét a többi nem is érdekli. Összetört az új kocsi? sebaj, használd addig a másikat…

És itt jövünk mi és a többi hasonló oldal a képbe. Ha többé nem divat lesz az emo haj, hanem ciki és a delikvens egyszer csak azt veszi észre, hogy körülötte minden ember rajta röhög, talán elgondolkodik a miérten és akkor már volt értelme annak, amit csinálunk. Talán elgondolkodnak majd az emberek azon, hogy az általuk jó poénnak tartott fényképeket a nagyvilágnak nyilvánossá tették különféle közösségi oldalakon, fórumokon.

A társadalom toleráns a mássággal szemben, a romákkal szemben, a zsidókkal szemben és egyéb kisebbségekkel szemben mindaddig míg azok a többség által képviselt és elfogadott viselkedési normákat magukra nézve kötelezőnek tartják és elfogadják. Amint ettől valaki eltér azt a társadalom kilöki magából, kiközösíti és a rend helyreállításához nem a többségnek kell még toleránsabbnak lennie hanem a renitens személyeknek kell asszimilálódni, alkalmazkodni a többséghez.

Mindaddig míg a zsidók a metrón táncolnak, a cigányok tonnás nyakláncokkal és fegyverekkel pózolnak, az emo-k magukat vagdosva idétlen fejjel mobiltelefonnal fényképezgetik magukat, lesz friss tartalom az oldalon. Amint ezek megszűnnek, a mi küldetésünk is véget ért.

Netsz@r.com

Jah, és persze minden jog fenntartva és hasonló… ha tőlünk lopsz forrásmegjelölés nélkül, hamar te is az oldalon találhatod magad!