netsz@r.comGY.I.K  MÉDIAAJÁNLAT   FÓRUM  

Netszar: Ami egyszer bemegy, az ki is jön…

Médiaajánlat

Pár szó a netszar.com oldalról

Ahogyan azt a GYIK oldalunkon is írtuk, a netszar.com egy független médiumként élve a szólásszabadság alkotmányos jogával egy görbe tükröt kíván tartani a társadalom elé.

Amint az az oldal látogatottságának alakulásából is megfigyelhető egyre nagyobb igény van az olvasókban az ilyen jellegű tartalomra. Egyre többen várják, hogy valaki végre felhívja az emberek figyelmét ezen jelenségekre és próbáljon nyomást gyakorolni a szélsőséges megnyilvánulások, viselkedések visszaszorítása érdekében.

Az oldal témájából adódóan a látogatóink felvilágosult tudatos internetezőkből álló közösség, akik fogékonyak minden újdonságra, nyitottak és befogadókészek.

A netszar.com jelenlegi nézettségi adatai: (2009.11.25)

Teljesen egyedi napi látogatószám: 37 000
Fél órán túl visszatérő napi látogatók (látogatás): 58 000
Átlagos oldalletöltések száma: 5.18 / látogatás
Átlagos webhelyen eltöltött idő: 4 perc

Ezen számadatok csak az aktuális állapotot tükrözik, mivel az oldal havi szinten 30-50% növekedést produkál.

Demográfiai adatok:

Nemek aránya:
nemek_diagram
Életkor:
eletkor_diagram
Befejezett iskolai végzettség:
iskolai_vegzettseg_diagram
Lakhely szerinti megoszlás:
lakohely_diagram
Szabadon elkölthető jövedelem havi szinten:
jovedelem_diagram

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és termékével, szolgáltatásával meg kíván jelenni weboldalunkon, kérjük keresse munkatársainkat a netszar@netszar.com e-mail címen. Oldalunkon lehetőséget tudunk biztosítani cikk, link, banner és egyéb reklám megjelenési formára is az Ön igényének megfelelően. Hosszútávú megrendelések esetén jelentős kedvezményeket biztosítunk.

FONTOS!
A reklám megrendelésekből származó bevételeket minden esetben jótékony célra használjuk fel, abból sem az üzemeltetők sem pedig a szerkesztők nem részesülnek. A reklámokat minden esetben külső cég által biztosított független reklámszerver segítségével szolgáljuk ki.

Netsz@r.com